Onbezorgde rondreis door Zuid-Afrika

Als gezin van zeven op vakantie naar Zuid-Afrika

Net afgestudeerde kinderen, dus een beperkt budget. Verschillende wensen en verwachtingen, maar een gemeenschappelijk doel: in weken tijd zoveel mogelijk zien en beleven van de bijzondere Afrikaanse cultuur, natuur en geschiedenis.

Patricia “We kenden Ed langer en de link naar Zuid-Afrika en dus South Africa Travel was snel gelegd. Na een paar avonden sparren, checken en bijstellen, lag er een draaiboek voor 22 dagen Zuid-Afrika. Een prachtig avontuur in het vooruitzicht en niets om ons zorgen over te maken. Tickets geboekt, vouchers geregeld, de auto’s stonden klaar en de route was uitgestippeld.

En wat hebben we in die drie weken veel gedaan! Paard gereden op het strand, op zee gevist en meer dan de ‘Big five’ gezien in het Krugerpark. Bambanani-projecten bezocht en de Tafelberg beklommen. ’s Avonds bijkomen en nagenieten in net even andere onderkomens dan de standaard toeristenhotels. Een gaaf safarihuis, een luxe appartement. Zo speciaal om dit als gezin met elkaar te delen! Al die mooie, ontroerende en hilarische momenten… heel bijzonder.

De samenwerking met South Africa Travel was ook leuk. We hadden ons al in het land verdiept en bedacht wat we graag zouden willen zien en doen. Maar om te kunnen sparren met iemand die Zuid-Afrika goed kent, die de contacten heeft en ervoor zorgt dat alles goed geregeld is, dat gaf wel een extra vakantiegevoel. Daarnaast was het enthousiasme van Ed erg aanstekelijk en gaf dit al de nodige voorpret.

Natuurlijk hadden we wel eens over de gevaren in Zuid-Afrika gelezen. Daarom was het fijn om van Ed te horen waar je wel en niet moet zijn, wat de lokale do’s en dont’s zijn en wie je het beste als gids mee kunt nemen. We hebben ons geen moment onveilig gevoeld en toch al die gave plekken bezocht die deze reis zo speciaal maakten.

Zuid-Afrika? Wij gaan zeker nog een keer terug met South-Afrika-Travel!
Familie van Os

March 2018

Particuliere expeditie

Familie van Os

Familie van Os

OOK Interresse?

Helaas zijn er nog geen foto's gedeeld.
Helaas zijn er nog geen foto's gedeeld.

Andere reisverslagen

Oct 2022
Educatieve expeditie
Sint Joris College Eindhoven

Sint Joris College Eindhoven weer in 2023 naar Zuid-Afrika

Feb 2020
Educatieve expeditie
Sint Joris College Eindhoven

Voorbereiding in volle gang

Mar 2019
Educatieve expeditie
Koning Willem I College 's-Hertogenbosch

Blij worden van kleine dingen

EXPEDITIE - Voorbereiding St. Joris College - 2019
ONBEZORGDE RONDREIS - Familie van Os - 2018
EXPEDITIE - St. Joris College - 2018
UNIEKE EXPEDITIE - Committ3d - 2018
TRY OUT - Committ3d - 2017
EEN DROOMREIS - Renz Canjels - 2016
EXPEDITIE - NSG Groenewoud - 2016
EXPEDITIE - Ondernemersreis - 2016
EXPEDITIE - NSG Groenewoud - 2015

Meer info, vragen, suggesties of een afspraak?

Contact

Bedankt! Uw bericht is verstuurd.
Oeps! Er is iets misgegaan...